‘ Η Ελλάδα χρειάζεται ολοκληρωμένη συμφωνία-είμαστε κοντά”

Μοσκοβισί τώρα !! : ” Πρέπει να δώσουμε μία συνολική συμφωνία στην Ελλάδα , που το έχει ανάγκη, είναι έτοιμη να αλλάξει σελίδα”

Δηλώσεις Μοσκοβισί :Η ψήφιση των προαπαιτουμένων απο τηο Ελληνικό Κοινοβούλιο τη προηγούμενη εβδομάδα , αντικατοπτρίζει την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε ο ελληνικός λαός μετα απο τόσα μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής.Αυτό αποδικνύει ότι είναι έτοιμοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους έτσι ώστε να παραμείνουν στην Ευρωζώνη.
Και ναι , η Ελληνική πλευρά ανέλαβε τις ευθύνες της και μεις η Ευρω.Επιτροπή είμαστε υπεύθυνοι να καταρτήσουμε μία έκθεση συμμόρφωσης ,θα το πράξω για τους Υπουργούς σε λίγα λεπτά απο τώρα & προφανώς αν κοιτάξετε τα προαπαιτούμενα νομίζω ότι είμαστε σε θετικό πρόσημο η Ελλάδα ανέλαβε τις ευθύνες της , ΤΩΡΑ εναπόκεινται σε εμάς τους εταίρους της Ελλάδος να να αναλάβουμε τις δικές μας.
Πρέπει να εργαστούμε ενταντικά , έτσι ώστε να καταλήξουμε σε μία συνολική συμφωνία που θα ασχολείται με την ολοκλήρωση της Β αξιολόγησης ετσι ώστε να προχωρήσουμε στο πρόγραμμα αλλα και σε μία συμφωνία επί των μέτρων που θα διασφαλίσουν την βιωσιμότητα του χρέους μεσοπρόθεσμα με την συμμετοχή του ΔΝΤ , η οποία καθεισταται
επιτακτική για εμάς. Ναι , μία τέτοια συμφωνία ειναι πιθανή , είμαστε κοντά πρεπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να φτάσουμε σε αυτήν ή να φθάσουμε κοντά σε μία συμφωνία σήμερα γιατί αυτο θα αποτελέσει μία πρόοδο αποφασιστικής σημασίας είναι στιγμή να ανοίξουμε μία νέα πιο θετική πιο αισιόδοξη σελίδα για την ΕΖ αλλά και για τον Ελληνικό λαό διότι πρέπει να έχουνε ένα σημάδι ανάκαμψης χρειάζονται εμπιστοσύνη”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s